inloggen.
kunstenaars A-Zuitgebreid zoekenvoor bedrijvenvoor kunstenaarsinformatie
.
..
.
Welkom bij de algemene informatie-pagina van ArtOlive; Meer specifieke informatie vind je op voor kunstenaars of voor bedrijven
.
algemeen  

uitleen en verkoop
Hoe werkt uitleen en verkoop bij ArtOlive?

zoekmogelijkheden
Hoe vind je wat je zoekt bij ArtOlive?

mijn selectie
Hoe kun je werken van je smaak even apart zetten?

kunstbon
Wil je iemand echt een origineel cadeau geven?

kunstkaart
Hoe verstuur ik een kunstwerk als e-card?

over ArtOlive
Meer weten over ArtOlive?

.
over bestellen, betalen en bezorgen
Lees hier over de te volgen stappen om kunst te huren of kopen:

1) bestellen: Bestellen kan telefonisch (020 - 675 85 04, tijdens kantooruren) of via de website. Klik voor een bestelling via de website op 'huur dit kunstwerk' of 'koop dit kunstwerk' in de uitvergroting van het gewenste kunstwerk. Het werk wordt dan aan je bestelling toegevoegd en je komt automatisch in 'mijn bestelling' terecht. Als je bestelling compleet is kun je door middel van de knop 'bestellen' de order plaatsen. Nadat je je contactgegevens hebt ingevuld en verzonden neemt ArtOlive z.s.m. (uiterlijk binnen 2 werkdagen) contact met je op om de order te bevestigen en een afspraak te maken voor de betaling en bezorging.

2) betalen: Je kunt je bestelling betalen door het bedrag over te maken (ABN/AMRO 56.92.79.526 t.n.v. ArtOlive BV in Amsterdam).

3) bezorgen: Als we je betaling ontvangen hebben, dan zorgt ArtOlive ervoor dat je het werk binnen 15 werkdagen in huis hebt. We nemen uiteraard eerst telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging van het kunstwerk. Vervolgens wordt je bestelling op het afgesproken tijdstip door ArtOlive of ons vaste koeriersbedrijf gratis op elk gewenst adres in Nederland bezorgd. Bij ontvangst moet je het kunstwerk even goed inspecteren op eventuele beschadigingen. Geef het ons binnen 24 uur na de bezorging door als er problemen zijn (bel dan 020- 675 85 04).

4) niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop: Alhoewel een kunstwerk vaak nog veel indrukwekkender is dan de afbeelding op het beeldscherm, kan het natuurlijk gebeuren dat je het kunstwerk in het echt vindt tegenvallen. ArtOlive hanteert een niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop als je - om wat voor reden dan ook - besluit dat je het bestelde kunstwerk niet wilt hebben.
1. Laat het ArtOlive zo snel mogelijk - maar binnen 2 werkdagen - telefonisch weten (020 - 675 85 04) als je het werk niet wilt houden.
2. Zorg ervoor dat het werk in dezelfde staat binnen 8 dagen na ontvangst door ons opgehaald kan worden.
3. Het betaalde bedrag (minus een bijdrage van 35 euro aan de gemaakte transportkosten) wordt zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.
4. Voor dit bedrag (35 euro) krijg je van ons vervolgens weer een waardebon die je kunt gebruiken voor huur of koop van een ander kunstwerk.

5) einde uitleenperiode: Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeet wanneer de uitleenperiode precies afloopt. Een uitleen gaat nooit vanzelfsprekend over in koop. Aan het einde van de uitleentermijn neemt ArtOlive telefonisch contact met je op om van je te vernemen of je het wilt kopen of weer bij je op wilt laten halen.
- Kopen. Als het werk ook voor verkoop beschikbaar is, kun je besluiten het werk te kopen. De reeds betaalde uitleenvergoeding van de laatste 6 maanden (excl. btw) wordt dan volledig in mindering gebracht op de verkoopprijs (deze korting geldt alleen voor het kunstwerk dat geleend is). Je krijgt een factuur zodat je het resterende bedrag kunt overmaken en het kunstwerk is jouw eigendom!
- Wisselen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te wisselen. Het is dan handig om iets uit te zoeken voordat ArtOlive het andere werk bij je ophaalt, zodat we maar 1 afspraak hoeven te maken.
-Laten ophalen. Is het werk niet beschikbaar voor verkoop, of wil je het niet kopen? Je opgespaarde tegoed komt op dit moment te vervallen.
ArtOlive maakt een afspraak met je om het werk weer te komen ophalen. Zorg ervoor dat je het werk goed verpakt. Je kunt hiervoor de verpakking gebruiken waar je het ook in ontvangen hebt. Als je het verpakkingsmateriaal kwijt bent kun je het natuurlijk ook zelf goed verpakken.

algemene voorwaarden: Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen voor kunstuitleen en -verkoop aan particulieren.
. ArtOlive werkt samen met en/of wordt gesteund door o.a. de volgende partijen:

Ook partner worden en meer uit jouw site halen?
Klik hier voor uitgebreide informatie: Haal meer uit je site met TradeTracker
contact  


Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de galerie van ArtOlive. Hier is een wisselende expositie te bezichtigen. Klik hier om een indruk te krijgen van de actuele expositie.

N.B. Het is dus niet zo dat de gehele collectie van 60.000 kunstwerken op onderstaand adres direct te bezichtigen is, want deze staan in de ateliers van de kunstenaars.

Wil je graag een werk in het echt zien? Je kunt het werk dan telefonisch of online bij ons bestellen. Artolive brengt het kunstwerk gratis bij je thuis. Valt het in het echt onverhoopt tóch tegen? Dan komen we het gewoon weer bij je ophalen!

Onze visie
Kunst is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen

Onze missie
ArtOlive biedt bedrijven en particulieren online een kwalitatief, betaalbaar en divers aanbod van hedendaagse kunst aan. Zij wil pionieren in het aanwenden van nieuwe media om haar landelijke kunstuitleen en –verkoop nog verder uit te bouwen. Klanten moeten ArtOlive als een betrouwbare en technologische partner zien; bovendien streeft ArtOlive ook naar een duurzame relatie met haar kunstenaars en onderstreept zij daarbij het belang van jong talent.ArtOlive
Westergasfabriekterrein
Polonceaukade 17
1014 DA Amsterdam
routebeschrijving

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten
met de feestdagen zijn we van 25 december t/m 3 januari gesloten

tel: 020-6758504
info@artolive.com

ABN-Amro: 56 92 79 526
KvK: 34 13 38 46
BTW: 8101 48 997 B01

Het ArtOlive team:

Stefan van Weelden
Rudy Nacken
Patricia Pleiter-Kok
Steve Scheirsen
Marleen Wagenaar

.

| artolive | westergasfabriekterrein | polonceaukade 17 | 1014 da amsterdam | (020) 675 85 04 | info@artolive.com |