inloggen.
kunstenaars A-Zuitgebreid zoekenvoor bedrijvenvoor kunstenaarsinformatie
.

. aanmelden  |  inloggen
mijn gegevens
Meld je als kunstenaar aan bij ArtOlive door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Je naam en wat je invult in het veld 'omschrijving' zal uiteindelijk voor anderen zichtbaar zijn op de website. De overige gegevens (zoals adres, telefoonnummer en bankrekeningnummer) zijn niet zichtbaar voor anderen, maar zijn nodig voor contact, betalingen en administratie.

Voordat we je account van ArtOlive kunnen activeren willen we eerst beeldmateriaal van je werk zien, aangevuld met beschrijving van techniek(en), formaten, prijsniveau en je CV. Hiervoor kan je een verwijzing naar een website invullen bij URL, of enkele afbeeldingen per e-mail sturen naar info@artolive.com. (NB: LAGE resolutie .jpg's afbeeldingen. Mail > 1 MB kunnen niet worden gelezen!).

Bij goedkeuring van een aanmelding bij ArtOlive en het plaatsen van werken op onze site vragen we een vergoeding van 25,- (excl. BTW). Hiermee is je account geldig tot 1 juli 2010. Vervolgens rekenen we jaarlijks (per 1 juli) een bijdrage van 25,- (excl. BTW). Wanneer je via ArtOlive iets verkoopt vragen wij een commissie (30%). ArtOlive betaalt hier onder andere de promotie, de bezorging in heel Nederland en de verzekering van het werk van.

account-gegevens: Deze gegevens gebruik je om in te loggen in je eigen account bij ArtOlive.
E-mail adres
wachtwoord
wachtwoord (nogmaals)

Naam en beschrijving kunstenaar: Wat je hier invult zal zichtbaar zijn op de website van ArtOlive. Een goede beschrijving van jezelf als kunstenaar (wat inspireert je?, hoe werk je? wat is je achtergrond?) is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je presentatie.
Naam kunstenaar
Beschrijving

Stijl(en)/stroming(en): Hier kun je de belangrijkste stijl(en) en stroming(en) invullen waardoor je je hebt laten inspireren of waartoe je je werk rekent. Wat je hier invult zal niet direct zichtbaar zijn op de website, maar wordt gebruikt om 'vindbaar' te worden voor mensen die specifiek zoeken op stijl. Let op! Je kunt hier ook de achternamen van beroemde kunstenaars invullen door wie je je hebt laten inspireren. Als je jezelf niet tot een of meerdere stijlen/stromingen rekent, vul dan het veld niet in.
enkele bekende stijlen/stromingen zijn: abstract expressionisme  art informel  Art Nouveau  cobra  colour-field  conceptueel  constructivisme  design   fauvisme  foto realisme  geschenken  impressionisme  interieurarchitectuur & design  kubisme  land-art  landschappelijk abstract  magisch realisme  Minimalisme  modevormgeving en textiel  naar rembrandt  naar van gogh  naar vermeer  op-art  pointillisme  pop-art  surrealisme  trompe l'oeil  
belangrijkste stijl(en)/stroming(en):


Zakelijke gegevens: Deze gegevens hebben we nodig als we werk van je verkopen of om contact met je op te kunnen nemen. Deze gegevens zullen niet zonder toestemming van de kunstenaar aan derden verstrekt worden.
Adres
Postcode, Stad

Telefoon 1
Telefoon 2
Internet adres

BTW nummer
Bank nummer
ten name van (indien anders)
Bank plaats

Eventuele opmerkingen